panelarrow

7 aktier

Placera rätt

Få hjälp med översättning av årsredovisningar – men också annan finansiell information

När du behöver hjälp att översätta finansiell information är det viktigt att det blir korrekt. Anlita därför en professionell översättare med lång erfarenhet och medarbetare med stor kompetens inom det område texten avser.

Translator Scandinavia är en ISO-certifierad översättningsbyrå, specialiserade på att erbjuda översättningar på expertnivå. Du som kund får tillgång till professionell fakta- och språkgranskning, garanterad konsekvens i terminologin för finansiell dokumentation.

Lokal kompetens och relevans

Företaget har 22 års erfarenhet i branschen och levererar varje år miljontals ord inom flera specialområden, alltid med de högsta kraven på både kvalitet och service. Den höga kvaliteten garanteras av att rätt person matchas med rätt uppdrag, och att den absolut senaste tekniken för översättning används. De har dessutom några av de bästa översättarna i hela Skandinavien till förfogande.

Finansiella översättningar

Att översätta årsredovisningar och annan finansiell information är ett av företagets specialområden, där lång erfarenhet resulterat i effektiva och kvalitetssäkrade arbetsmetoder. Som kund får du framför allt erfarna och kompetenta lingvister som ger dig professionell projektledning och service. Företaget erbjuder dig även sekretess och leveranssäkerhet, samt hantering av alla filformat. Bland kunderna finns banker, företag, finansinstitut och flertalet myndigheter inom den offentliga sektorn.