panelarrow

7 aktier

Placera rätt

Golvvård för dig med företag i Göteborg

Om du bedriver en verksamhet med anställda har ni förmodligen ett fysiskt kontor. För att säkerställa en god arbetsmiljö är det viktigt att hålla rent på kontoret. Men det är lättare sagt än gjort och allt som oftast staplas kaffekopparna på varandra och dammråttorna lurar i hörnen. Se till att ta hand om kontoret och ge en fräsch arbetsmiljö till dina anställda.

Prioritera effektivitet

Som företagare har du med stor sannolikhet bra koll på siffror och strävar efter tillväxt i bolaget. För att åstadkomma detta är det viktigt att samtliga anställda jobbar smart och effektivt, något som är möjligt om man trivs på sin arbetsplats. Ju mer tid och energi du lägger ner på att skapa en trivsam arbetsmiljö desto bättre kommer det att gå för bolaget. Detta kan kännas långdraget, men det stämmer faktiskt!

Se över områden

För att börja prioritera kontoret bör du först ha en bild av vad som behöver rengöras på en veckobasis. En vanlig städfirma tar hand om det mesta men det finns ett område som kan behöva extra uppmärksamhet. Golvet får utstå mycket men påverkar även helheten på kontoret. Hör av dig till Ångtvättbilen och möjliggör skinande ren och fräscha golv.