panelarrow

7 aktier

Placera rätt

Skaffa visitkort för ditt företag

Ett visitkort är bokstavligt talat en produkt du lägger i handen på en kund eller företagskollega, som ska förmedla ditt företags profil, långt efter att mötet eller mässan är över. Då är det förstås viktigt att det är snyggt, ser proffsigt ut och är av god kvalitet.

Visitkort med personliga uttryck

Ett visitkort får inte se så tråkigt ut att det försvinner i mängden som delas ut. Se till att just dina visitkort sticker ut lite extra. De flesta företag lägger ner mycket arbete och pengar på att ta fram en egen logotyp och då vill du givetvis att den kommer till sin rätt. Använd ett tryckeri som har kompetens att trycka ert företags logga på visitkorten samt att den är rätt placerad i förhållande till texten. Det är viktigt att helhetsintrycket är smakfullt eftersom det visar på proffsighet inför kunden.

Håll ordning

För att hålla ordning på dina visitkort kan du skaffa snygga visitkortshållare. De finns i många olika material och design, förstås, men till exempel kan du köpa visitkortshållare i metall med ditt företags logotyp på locket. Det är en liten extra detalj som både är praktisk och stilig. Proffsiga och snygga visitkort av hög kvalitet samt tillbehör, kan du kan beställa på nätet.

Skapa egna visitkort

Ni kan så klart skapa egna visitkort till ert företag. Dock så blir de aldrig lika bra som när man beställer dessa från experter som inte gör något annat än visitkort. Som nystartat företag så kanske man måste hålla i pengarna extra noga. Då kanske man på ett billigt sätt kan skriva ut sina egna visitkort. Se till att göra dessa så professionella som det bara går så de ger ett bra intryck till den som får ett visitkort från dig.