panelarrow

7 aktier

Placera rätt

Smarta sätt att locka kunder till företagssajten

Har du en nystartat sajt och försöker få dit lite välbehövd trafik för att få bollen i rullning? Om du inte redan testat, ta chansen med några av de här knepen. 

Bonusar och extraerbjudanden

Om man har ett riktigt bra erbjudanden behöver bara några stycken se det innan ryktet sprids på nätet. Ge dina första kunder eller de som använder en kod, ett förmånligt pris på något du säljer. Sättet är väldigt populärt inom casinobranschen där man använder sig av insättningsbonusar för att locka kunder. Du får extra pengar att spela för men måste så klart sätta pengarna i rullning ett X antal gånger innan du kan plocka ut dem från spelkontot. Du kan göra på samma sätt med dina produkter: ge 100 kronor rabatt på hela köpet, men för att använda koden måste man handla för ett visst belopp. Sätt inte summan för högt, då tappar personer intresset eftersom de inte har någon erfarenhet av din sajt.shutterstock_246192751

En korrekt sajt

Bästa sättet att få folk att hitta sajten, och vilja stanna, är att ha en bra sajt. För att en sajt ska bli rekommenderad av Google på olika sökningar, måste den uppfylla en del krav. Det går att läsa mycket om just det och det en del av kraven kan man fixa själv. När Google gillar sajten är den enklare att hitta. Sedan brukar man säga att det ska bara ta sekunder för en besökare att förstå vad du säljer. Var övertydlig på startsidan med vilka produkter och/eller tjänster som du erbjuder. Därefter ska det också vara lätt att navigera på sajten: gör en bra uppdelning i menyn. Kom ihåg att ju större sajt, desto viktigare att den är välutvecklad.